Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salata Sa Feta Sirom

Salata Sa Feta Sirom

I onda se neki čude što ja grčku salatu pravim sa sjeničkim sirom, eto. Caprese pileca salata sa avokadom.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

100g kuvanih leblebija 50g očišćenog lisnatog kelja 50g zelenih maslina 2 čena belog luka 1 manja glavica crvenog luka 100g čeri paradajza 1 kašika vinskog sirćeta 1 kašika maslinovog ulja feta sir nekoliko listića svežeg bosiljka so. 1/2 glavice crvenog luka ili 1 mladi crveni luk. Fantastična je uz šta god da je poslužite.

Grcka Salata Sa Feta Sirom Recepti Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.recepti.com/kuvar/salate/9506-grcka-salata-sa-feta-sirom
500 gr lisnatog tijesta 250 gr feta sira 3 kašike sitno sjeckanog mladog luka 1 umućeno jaje 1 žumance umućeno sa 1 kašikom vode način pripreme: Najsporazniji sojini salari su kombinovani sa svežim povrćem. Pletenica sa feta sirom i suvim paradajzom.

Feta se pravi od ovčijeg ili kozijeg mleka.

Uz to, vrlo lepo može da izgleda ako je pripremate za švedski sto, jer je možete ukrasiti na različite načine. Danas je zaštićeno ime i tehnologija pravljenja ovog sira. Iseckati na kockice feta i mladi sir pa sve posoliti, pouljiti,d odati sirće i vodu pa lagano promešati.

Salata sa tunjevinom, feta sirom i rukolom: Salata od krumpira s feta sirom je gotova. Na ovim vrućinama ova obrok salata će vam zaista prijati.

Salata Sa Kukuruzom I Fetom Recept Bonapeti Rs
cijeli clanak posjetite ovdje: https://bonapeti.rs/recepti/r-141692-Salata_sa_kukuruzom_i_fetom
Uzevši u obzir da se premazuje majonezom, možete. Za pripremu niçoise salate mi je trebalo malo zelene i ja u marketu pronađem neku mista mešavinu uvezenu iz italije. Svežu rukolu operite i ostavite da se ocedi.

Zagrijte rernu na 190 stepeni.

Iseckati povrće, posoliti i promešati. (na primjer, crvena i žuta) Kakvo nam je leto ove godine mogla bi komotno da se zove i zimska.

Ja ovu salatu zovem zimska šopska salata. Golicu staviti u cediljku, pa oprati pod mlazom hladne vode, prosušiti i staviti u suv tiganj da se proprži. 1/2 glavice crvenog luka ili 1 mladi crveni luk.

Salata Sa Feta Sirom Najbolji Online Recepti
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.recepti-svijeta.com/tag/salata-sa-feta-sirom/
Ja ovu salatu zovem zimska šopska salata. Danas je zaštićeno ime i tehnologija pravljenja ovog sira. 2 veća praziluka (beli deo).

Spojite sir i rukolu i začinite salatu iseckanim crvenim lukom.

Salata sa rukolom i feta sirom. Na ovim vrućinama ova obrok salata će vam zaista prijati. Iznenadit ćete se kako se ukusno pečeni krumpir kombinira sa svježim začinskim biljem i feta sirom.

Posting Komentar untuk "Salata Sa Feta Sirom"